Det roligaste med att flytta in i en helt ny lägenhet är naturligtvis att få inreda den så att bostaden verkligen förvandlas till ett äkta hem. Fullända lägenheten med de rätta stolarna, bordet, sängen, soffan och tillbehören för att sätta sprätt på tillvaron och vakna upp till en hemtrevlig plats varje morgon.

Nedan ska vi gå igenom lite tips på hur man kan få sin lägenhet att bli extra fin samt kika lite närmare på vad en fuskbrasa är och varför detta är ett riktigt måste!

Hur fungerar en fuskbrasa?

Brasor är utomordentligt härliga och kommer att tillföra en mysig känsla i alla hus som de placeras i. Problemet är att många lägenheter inte tillåter att man installerar en brasa då det finns en viss brandrisk. För att komma förbi det här problemet kan man istället välja en fuskbrasa till lägenhet som kommer att ge en liknande känsla – fast utan att behöva hugga ner ved.

Fuskbrasor kommer i flera olika storlekar och det finns händiga varianter som bara pluggas in i väggen med en sladd. Vad som då dyker upp är fusklågor som påminner om en äkta brasa samtidigt som värme blåser ut från brasan. Som kronan på verket kan man ibland även känna lukten av brinnande ved trots att ingen eldning äger rum.

Att ha fuskbrasa till lägenhet är mycket säkert och kommer inte med samma brandrisk som en äkta brasa då fuskbrasan drivs med ström utan någon faktisk eld. Trots detta ser möbeln lika realistisk och härlig ut som en äkta brasa, så man kommer inte att ångra sig om man satsar på en fuskbrasa till lägenhet.

Fördelar och nackdelar med fuskbrasa till lägenhet

En stor fördel med fuskbrasa till lägenhet är att de inte behöver kosta skjortan. Beroende på storlek kan en fuskbrasa kosta några hundralappar och ibland upp till en tusenlapp. Inte behöver man veta någonting om brasor för att lista ut att detta är mycket billigare än att installera en riktig brasa.

Ytterligare fördelar är att det inte finns någon brandrisk och inte heller något behov av att få tag på ved. Den enda nackdelen är att det kan bli ganska dyrt att ha igång en fuskbrasa till lägenhet, så man får förvänta sig att elräkningen blir dyrare än vanligt varje månad. Oavsett vad är det här en förträfflig lösning för de som inte kan ha en äkta brasa i ens lägenhet!